Boot en jeep tocht bij Chitwan reservaat
Door: Bianca en Rachel
Blijf op de hoogte en volg Bianca & Rachel
28 Juni 2014 | Nepal, Lumbini
Gisterenochtend zijn we de ochtend gestart door met een uitgeholde boomstam te varen over de rivier in Chitwan. Het ziet er erg mooi groen uit langs de kanten en we horen de krekels volop zingen tijdens onze tocht. We zien veel vogels waaronder de ijsvogel en de ooievaar. Ook zien we krokodillen, langs de kant maar ook in het water. De boottocht is leuk om gedaan te hebben maar niet spectaculair. We genieten gewoon van de rust en het varen in de zon.
S'middags maken we een jeepsafari door het park waar we de neushoorn en de Bengaalse tijgers zouden kunnen spotten. Deze jeepsafari valt wat tegen qua het spotten van dieren maar ook qua natuur is het wat eentonig. We hebben een tocht van vier uur gemaakt en hebben 1 neushoorn gezien, en 2 apen. Voor de rest vogels, leguaan, pauwen en hertjes. Bij het vorige verslag hebben we wat foto's geplaatst.
Liefs Bianca en Rachel
28 Juni 2014 - 15:45
Ad:
ehh.. niet spectaculair? Toch lekker ff genieten van het mooie weer tussen de natuur in je boomstammetje, ik zou wel ff willen ruilen hoor, haha
Ik ga gauw ff de foto's kijken, fijne reis verder.
Morgen de 8e finale, spannend!
groetjes Ad en Lies