Weer terug van weg geweest.
Door: BiancaenRachel
Blijf op de hoogte en volg Bianca & Rachel
02 September 2011 | Nederland, Amsterdam
Eindelijk dan het beloofde, laatste verslag maar nu vanuit Nederland.
Jay heeft er al weer twee weken school op zitten en Bianca en Rachel de eerste week. Jay vind het thuis zijn bij zijn mama en broertje en zusje toch ook wel weer fijn. Na school gaan is prima maar vooral met zijn vriendjes spelen bij de BSO daar hoor je hem over. Voor Bianca en Rachel was het een drukke werkweek en beide verlangen we terug naar Turkije. Wat vliegt zo'n vakantie toch voorbij.
Maar goed onze terugvlucht was erg goed verlopen en gelukkig hadden we deze keer geen vertraging zoals met de heenvlucht. Eenmaal aangekomen op schiphol werden we opgewacht door de mama en papa van Jay, broertje Ayoub en de mama van Bianca. Na een enthousiaste begroeting begeven we ons na de parkeergarage en rijden we richting huiswaarts. Jay vind het best wel lang duren en vraagt regelmatig waar zijn we nu en duurdt het nog lang. Hij kan niet wachten om zijn broertje Anwar en zijn zusje Soumaiya in de armen te sluiten.
Eenmaal thuis aangekomen deelt Jay zijn kadootjes uit aan mama,Hanin, Anwar en Soumaiya. Zijn pup Simba is wel heel erg gegroeid in twee weken tijd en hier moest hij toch wel echt even aan wennen. Verder pakte Jay al vrij snel het ritme van het Nederlandse leven op. Zondag nog even genieten van zijn laatste dagje vrij en maandag al weer naar school. Bianca en Rachel hadden nog een weekje vrij. Helaas werkte het weer niet echt mee dus zwemmen en de kleur op peil houden daar kwam niks van terecht. We hebben ieder vrij moment besteed aan de foto's uitzoeken waar we nu nog niet helemaal mee klaar zijn en we zijn bezig om de video te bewerken.
We hebben een hele fijne vakantie gehad zo met z'n drietjes en we kijken met een fijne herinnering er op terug.
Bedankt voor jullie reacties. Oja er volgen nog wat laatste foto's ook bij het vorige verslag. Dus voor degene die nieuwschierig zijn????
Liefs Jay, Bianca en Rachel
02 September 2011 - 20:49
Ad:
tja,het zit er weer op helaas, misschien nog een leuke nazomer in Nederland. En voorpret met het plannen voor de volgende uitstap, groetjes -
03 September 2011 - 06:17
Papa:
Ik ben ook erg blij dat je weer terug bent. En vooral Ayoub ook. Hij zegt steeds dat hij jou zo gemist heeft. Nu hard gaan sparen en dan gaan we hopelijk in Mei naar Marokko. Ayoub zegt steeds ik wil ook naar Turkijke. Daar is het veel warmer haha. Dat denk ik niet of net zo warm. Ik ben blij dat je een leuke vakantie met je tante`s hebt gehad. En je hebt een hoop mooie foto`s als herinnering eraan.
Dikke kus Papa, Marcia, Ayoub & Safira -
05 September 2011 - 15:40
Mieke:
Fijn dat jullie genoten hebben.
Jammer ook alweer voorbij,maar je kunt terugkijken op een leuke tijd
tot snel xx