Bijkomen van de reisdag betekent zwemmen en zonnen - Reisverslag uit Side, Turkije van Bianca & Rachel - WaarBenJij.nu Bijkomen van de reisdag betekent zwemmen en zonnen - Reisverslag uit Side, Turkije van Bianca & Rachel - WaarBenJij.nu

Bijkomen van de reisdag betekent zwemmen en zonnen

Door: BiancaenRachel

Blijf op de hoogte en volg Bianca & Rachel

08 Augustus 2011 | Turkije, Side

Na zo'n kleine 5 uur geslapen te hebben, begint de vakantie toch pas echt. we vermaken ons op het gemak in het hotel en het buitenterein. Het is bloedheet maar toch zegt Jay tegen Bianca bij het zien van een tennisveld: "we kunnen wel even gaan tennissen"! Gelukkig konden we hem van het idee afbrengen ha ha!! door de zwembaden te laten zien. Vooral de glijbanen waren erg in trek bij jay en na een paar keer samen met ons ging hioj alleen. ook had hij al snel door dat hij zelf drinken kon bestellen. Hij kwam na het zelf plassen met een beker cola terug en vroeg aan ons: "willen jullie ook wat drinken"? Ons antwoord was nee, maar we wilde natuurlijk wel even weten hoe hij de cola besteld had. Jay zegt: " nou gewoon, ONE COKE en hij lacht erbij. Jay gaat zwemmen zonder bandjes en ook gaat hij alleen van de glijbaan en deze komt uit in het diepe 1.30 m waar hij net niet kan staan. Hij springt er voort gewoon in. Na het zwemmen lopen we langs de poolbar. Wanneer de ober roept: " see you tomorrow", lacht Jay en steekt hij zijn duim op.

De eerste vier excursies zijn inmiddels geboekt. Dinsdag gaat de eerste van start. De combi Cabrio tour. We rijden dan in een Cabriobus door het Taurusgebergte. Hierover volgt meer in ons volgende verslag.

Vanmorgen zijn we lekker optijd opgestaan. Na het ontbijt gaan we met de Dolmus naar Side. We lopen langs verschillende opgravingen naar het oude amphitheater. Hier lopen we omheen en Jay vraagt of dit een oud voetbalstadion is wat ze opgegraven hebben. Zelfs hier denkt Jay aan voetbal. Vanaf het theater lopen we de winkelstraat in met zijn vele zijstraatjes. Aan het einde van de winkelstraat lopen we op de tempel van Apollo. Ook dit is een van de bekende opgravingen van side en is vrij toegankelijk. Hier maken we uiteraard wat foto's en gaan nog even aan zee kijken. Daarna lopen we door naar een terrasje voor een cola want het is echt bloedheet.Na wat gedronken te hebben lopen we via de winkelstraat weer terug. Jay loopt een winkeltje binnen en ziet pokemon kaarten die hij uiteraard graag wil kopen. We krijgen hier een hele uitleg over.

Terug in hethotel gaan we gauw wat eten en daarna natuurlijk weer lekker zwemmen. Na een half uurtje hoeven we niet eens meer mee op de glijbaan want dat kan hij voort zelf.

Vanavond gaan we lekker een hapje eten om vervolgens naar de musical mama mia te gaan kijken.

Liefs Jay, Rachel en Bianca

• 08 Augustus 2011 - 15:43

Ad Wijgerde:

Al een druk schema hoor, mama mia ik hoop dat het wat is, zwem ze nog, tjuus

• 08 Augustus 2011 - 16:04

Liesbeth:

slimme jongen die yai houd hem maar in de gaten the girls haha lijkt me erg mooi de tauresgebergte geniet er van veel plezier alemaal groetjes lies

• 08 Augustus 2011 - 16:16

Mieke:

druk,druk,druk hebben jullie het.
    Geniet van alles en zeker van de zon en het luxe hotel xx

• 08 Augustus 2011 - 18:45

Siets:

Hoi, Hoi,

Wat leuk te lezen dat het daar warm is, had wel mee gewild in de koffer, haha.

Het is hier echt nederlands weer zoals wij dat noemen.

Heel erg leuk dat ik jullie reis kan volgen,

Heel veel plezier en groetjes,

• 09 Augustus 2011 - 12:58

Ahmed & Marcia:

Zo te horen hebben jullie het erg naar jullie zin. En ja Jay denkt altijd aan voetbal en pokemon kaarten!!!
    Heerlijk dat weer, hier alleen regen dus.
    Fijne vakantie nog. Papa mist je erg. En ayoub en Safira,Marcia natuurlijk ook
    Dikke x papa