Eindelijk is het dan zover - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Bianca & Rachel - WaarBenJij.nu Eindelijk is het dan zover - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Bianca & Rachel - WaarBenJij.nu

Eindelijk is het dan zover

Door: BiancaenRachel

Blijf op de hoogte en volg Bianca & Rachel

06 Augustus 2011 | Nederland, Tilburg

Om twee uur rijden we richting schiphol met Jay. Achmed (papa van Jay) en blanche (mama van Jay). Die brengen ons weg. het is lekker rustig op de weg en Jay vind dat mama goed rijd op wat enkele bochten na.

om half vier zijn we al op schiphol. jay vind het spannend maar heeft praatjes voor tien. Met z'n alle drinken we gezellig wat en we smullen van een stuk appeltaart. Achmed en Jay lopen ookm nog even over het panorama terras zodat Jay de vliegtuigen kan bewonderen. Hij vind ze echt vet.

Na wat gedronken te hebben checken we onze bagage in. jay zet zelf zijn koffer mee op de band en roept: " dag koffertje tot over een uur of zes" .

Daarna is het tijd om door de douane te gaan en afscheid te nemen van achmed en blanche. Afscheid nemen us altijd een beetje moeilijk maar iedereen houdt zich groot.

Nog ongeveer een uurtje te gaan voor de boarding. We gaan nu snel nog even naar de Mac. jullie horen zo snel mogelijk weer van ons uit Turkije.

Liefs Jay, Bianca en Rachel.

• 06 Augustus 2011 - 16:11

(o)ma:

Ben al blij dat jullie gezond en op tijd zijn aangekomen op Schiphol. Een hele fijne vlucht en tot ziens. Blaas een beetje mooi weer deze kant heen.

• 06 Augustus 2011 - 16:21

Ad Wijgerde:

Het weer zal daar wel veel beter zijn dan hierzo. Geniet ervan!

• 06 Augustus 2011 - 17:29

Supriya:

Eindelijk is het dan zover! Ik wens jullie heel veel plezier, geniet er maar lekker van. En ben benieuwd naar jullie avonturen in Turkije.
    xxx

• 06 Augustus 2011 - 17:45

Conny:

Geniet ervan, hebben jullie dik verdiend. XXXX

• 07 Augustus 2011 - 10:02

Nathalie:

Een hele fijne vakantie!! en heel veel plezier! x

• 07 Augustus 2011 - 12:22

Mama:

hey schatje,
    ik heb van tante rachel een smsje gehad met een mooie foto erbij.
    ik denk dat je nu lekker in het zwembad ligt te zwemmen.
    hier regent het.
    anwar en soumaiya missen je al en mama helemaal.
    papa die zei al toen jij samen met je tante's door de douane ging dat er gelijk een leegte was in papa's buik, en bij mama ook.
    papa en mama en je broertje en zusje gaan je erg missen wij hopen dat je snel belt of smsje stuurt naar ons.
    we houden van je en doe voorzichtig en zeg tegen je tante's dat ze goed op je passen.

hou van je schatje misje nu al. xxx

• 07 Augustus 2011 - 13:35

Joyce:

fijne vakantie en geniet ze met zn 3tjes!!!

• 08 Augustus 2011 - 07:53

Ahmed & Marcia:

Heel veel plezier allemaal. Papa mist je erg en je broertje Ayoub & je zusje Safira en ik ook. Ayoub vraagt steeds wanneer je komt. xxx